Ny vagn!

Att barn kostar pengar vet alla. Det ska köpas hit och det ska köpas dit och tillbaka och lite till. ALLT måste en ha som förälder: speciella bomullstops till bebisens navel, till exempel. Vilket påhitt! Vi klarade oss utmärkt med helt vanliga. Men glöm för allt i världen inte heller den speciella babyoljan till badet. Livsviktig. Inte. Jag lovar att det går absolut lika finfint med vilken kallpressad naturlig olja som helst. Vi använder olivolja eller mandelolja. Men hursomhelst, vissa grejer måste en ha som till exempel ett babyskydd om bebisen ska åka bil, och en barnvagn om en har tänkt att ta sig fram längre sträckor till fots. Och det är inga billiga affärer. 
 
Nu går vi in i vecka 30 (whaat? Vad hände? Vem tryckte på snabbspola?) och det började bli dags att tänka på det här med syskonvagn. Efter en lång tids velande kom vi fram till att vi inte kan ha en syskonvagn där barnen sitter bredvid varandra pga bor på tredje våningen, har ingen hiss och det är en vanlig smal dörr till barnvagnsrummet = en sittabredvidvarandravagn skulle inte gå in genom dörren. Så det blev en sånhär istället:
 
 
Säg hej till Babyjogger City Select! Vi köpte den begagnad och med på köpet fick vi ett babyskydd och adapter så att babyskyddet kan fästas på vagnchassit. Bästa grejen! Nu saknas snart bara bebisen. Vi längtar!Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0